Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola
és
Alapfokú Művészeti Iskola
"Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha
a fát kivágják alóla,
nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll."
(Eötvös József)
 * 

Vásárosnamény Sport Egyesület Kajak - Kenu Szakosztály

A Vásárosnamény Sport Egyesület Kajak - Kenu Szakosztálya 2016 októberében alakult azzal a céllal, hogy a kajak-kenu sport hagyományait városunkban felelevenítse, a sportág szellemiségét a következő generációnak átadja. Az általános iskolai oktatásban kiemelt figyelmet fordítunk az egészséges, sportos életmód kialakítására, illetve ezen belül a vízi sportok bevezetésére. A diákokat kitartásra, szorgalomra neveljük és lehetőséget biztosítunk számukra, hogy tehetségük, képességük kibontakozhasson.Legfontosabb törekvésünk, eljutni a versenyképes célig. Segítséget nyújtunk ahhoz, hogy sikeres emberekké, sportemberekké válhassanak. Kezdetben nehézséget okozott a tárgyi feltételek biztosítása, de köszönhetően támogatóinknak, elsősorban Vásárosnamény Város Önkormányzatának, a Vásárosnamény Sport Egyesületnek, a szakosztály hajóállománya folyamatosan gyarapszik. A téli időszakban az alapozással és az erőnlét fejlesztésével foglalkozunk, ezeknek a helyszíne a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola kistornaterme. Amint az időjárás engedi, következik a vízre szállás, az erőnléti edzések helyett az intenzív evezés kerül előtérbe, amit a Bereg Szíve Üdülőközpontból (volt Garabonciás) koordinálunk.

Várjuk mindazon versenyezni, illetve tömegsport jelleggel kajakozni vágyó tanulóinkat, akik szeretnék kipróbálni Magyarország egyik legsikeresebb sportágát!

Jelentkezés:

folyamatosan (kivétel a nyári szünet), a 4-5-6-7. osztályos tanulók számára a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolából és a kerületi intézményekből. A jelentkezési lapok megtalálhatóak a testnevelő tanároknál.

Ízelítő képekben: