Pályázat, melyben iskolánk részt vett

A projekt befejezése: 2020.03.15.

"Tavaszi egészségnap" - 2018.05.27.
Az EFOP-1.8.5-17-2017-00237 projekt keretében tavaszi egészségnap került megszervezésre. Az eseményen a tanulók megismerkedhettek a különböző gyümölcsök és zöldségek tulajdonságaival, tanulhattak jótékony hatásaikról. Egy kisebb gyümölcsfesztivál kerekedett a vásárosnaményi kisparkban, melyet a gyerekek nagyon élveztek.
-----------------------
"Plakátkészítés" - 2018.09.13
2018.09.13. napján plakátkészítő versenyt tartottunk az egészséges táplálkozással kapcsolatban az iskola tanulói számára az EFOP-1.8.5-17-2017-00237 program keretében. A gyerekek saját rajzzal szállhattak versenybe, melynek témája az egészséges táplálkozás volt, kreativitásának előhívásával igyekeztünk felhívni a figyelmüket az egészséges étrend fontosságára.
-----------------------
"Szüreti mulatság" - 2018.09.28
Az EFOP-1.8.5-17-2017-00237 projekt keretében szüreti mulatságot tartottunk az iskolában. Az eseményen számos programlehetőség tárult a gyerekek elé, nagy érdeklődés övezte többek között a szőlőkóstolást, a szőlő levének kitaposását és a mustkóstolást is. Igazi kis őszi karnevál tárult elénk a gyerekek és a szülők aktív részvételével.
Képek: ITT
-----------------------
"Tájékoztató nap" - 2018.11.10.
Az EFOP-1.8.5-17-2017-00237 azonosítószámú „Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskolában" című program keretében 2018.11.10 napján tájékoztató napon vehettek részt az iskola tanulói és szüleik. Minden szülő azt szeretné, hogy gyermeke egészséges legyen. A kiegyensúlyozott táplálkozásnak óriási szerepe van a gyerekkori egészséges életmód kialakításában már kisgyermekkortól kezdve. A rendezvény arra hivatott, hogy erre felhívja a figyelmet.
Képek: ITT
-----------------------
"Őszi gyümölcsnap" - 2018.11.23.
Az EFOP-1.8.5-17-2017-00237 projekt keretében őszi gyümölcsnap került megrendezésre 2018.11.23-án. A rendezvényen bemutatásra kerültek a gyümölcsök jótékony hatásai, a gyerekek kóstoláson vehettek részt, valamint kreatív kézműves foglalkozáson. Osztályonként készültek a gyümölcskompozíciók.
Képek: ITT
-----------------------
"Unilever" - 2019.11.19.
Az EFOP-1.8.5-17-2017-00237 sz. projekt keretében a sokak által ismert élelmiszer alapanyag előállító cég, az Unilever látogatott el iskolánkba. És ha már az Unilever, akkor természetesen az őket képviselő séf készítette el a konyhásnénikkel együtt az aznapi ebédet. Az alapanyagokat, fűszereket a cég biztosította.
Képek: ITT
-----------------------
"Kólatematés" - 2020.02.05.
Az EFOP-1.5.8-17-2017-00237 sz. projekt szemléletformáló programjának keretében 2020.02.05. napján kólatemetést tartottunk, ahol a gyerekek megismerkedhettek a kóla negatív hatásaival és a gyümölcsök - előtérbe helyezve az almát, mely napjainkban a narancs mellett leggyakrabban kapható 100%-os rostos gyümölcslé – előnyeivel.
Képek: ITT
-----------------------