Ezen az oldalon az e-ellenőrző, e-ügyintézés használatával kapcsolatos információk, segédanyagok találhatók meg!

Legutolsó frissítés: 2020. 10. 01.

A KRÉTA rendszer frissítésével jelentősen megújult a gondviselők belépési adatainak kezelése. A változásokkal kapcsolatban kérjük olvassa el a KRÉTA Tudásbázison található leírást, melyet ITT talál meg. A Tudásbázis felületen megtalálható a gondviselők számára készített Leírás is.
Iskolánk elkészített egy, a bővített jogosultság igénylésének menetét bemutató videót:


E-Ügyintézés
A Gondviselői / Tanulói jogosultsággal rendelkező felhasználók kérelmet (kérelmeket), jelentkezési lapot, iratokat, igazolásokat, felmentéseket és egyéb dokumentumokat nyújthatnak be az intézmény felé elektronikus formában a rendszeren keresztül. Ehhez lehetőségük van dokumentum sablonok letöltésére, megszemélyesítésére, a dokumentumok mentésére és visszatöltésére a rendszerbe. A felhasználói felületen keresztül ügyeik nyomon követésére. Az ügyintézés menetét videók és leírások segítségével ismerhetik meg a felhasználók, ezek az anyagok ITT érhetők el.
A Kérelmező belépése: BELÉPÉS
„KRÉTA e-ügyintézés szülői tájékoztató” elnevezésű pdf dokumentum a Kérelmezői oldal részére kíván támogatást nyújtani. A dokumentum megnyitásához, letöltéséhez kérjük kattintson IDE .

Alapfokú Művészeti Iskola:
Felhívjuk azon Tanulóink és Szüleik figyelmét, akik művészeti iskolába járnak arra, hogy számukra külön elektronikus napló (ellenőrző) is bevezetésre került, melyet a eotvosami.e-kreta.hu oldalon érhetnek el!
Általános Iskola:
Az általános iskola elektronikus naplója (ellenőrzője) továbbra is az eotvosj-vny.e-kreta.hu oldalon érhető el!
Pedagógusoknak:
Az elektronikus napló felhasználói kézikönyvét az alábbi linkre kattintva érheti el: Felhasználói Kézikönyv - Elektronikus napló
Diákoknak, Szülöknek:
Az elektronikus ellenőrző felhasználói kézikönyv: Felhasználói Kézikönyv - Elektronikus ellenőrző
Az elektronikus ellenőrző mobil alkalmazásának kézikönyve: Felhasználói Kézikönyv - Mobil applikáció
Iskolánk elkészített az Andoid rendszert használók számára egy használatbavételi bemutatót:

Hibás belépés, elfelejtett jelszó, egyéb kérdés
Amennyiben a belépést megtagadja a rendszer, vagy jelszavát elfelejtette, esetleg egyéb információra lenne szüksége, akkor kérjük, hogy ezt a rendszergazdának jelezni szíveskedjen az alábbiak szerint:
- E-mail: vnamenyeotvos@gmail.com
- Az E-mail tárgya:"Kréta belépés"
- A leírásban adja meg a tanuló nevét, osztályát, születési dátumát, illetve minden egyéb olyan információt, mellyel azonosítható a probléma!